Kommentarer fra tidligere gruppedeltagere:

”Netværksgruppen har hjulpet mig til ikke at føle mig så alene i det at være pårørende. Ved at deltage i gruppen er jeg blevet mere bevidst om situationen, og det at tage vare på mig selv, den pårørende og resten af familien og venner på en bedre og mere udholdende måde.”

”Det var været en stor støtte at være tilknyttet gruppen! Her har jeg kunnet tale frit og om alt det bøvl, jeg til hverdag prøver at gemme væk og abstrahere fra. At få taget hul på sine tanker og følelser har også været hårdt og taget meget energi – mere end jeg troede, men det viser måske netop, hvor vigtigt det så er at have nogen omkring sig, der kan støtte, anerkende og FORSTÅ den ambivalens, der også ofte knytter sig til rollen som pårørende! Jeg håber, at I bliver ved med at køre de her gratis gruppeforløb, og jeg ville ønske, der var flere, der tilbød at facilitere støtte til pårørende.”